Bara protectie pentru bullbar GO INDUSTRIES pentru Jeep Wrangler JK

716,00 lei
Vezi detalii

Bara protectie spate cu suport roata de rezerva Go Industries – Jeep Wrangler JK

7.500,00 lei
Vezi detalii

Bara protectie troliu Go Industries – Jeep Wrangler JK

5.000,00 lei
Vezi detalii

Bullbar cu placa troliu – GO INDUSTRIES – Jeep Wrangler JK

3.167,00 lei
Vezi detalii

Bullbar spate din otel fara suport de anvelopa pentru Jeep Wrangler JK – Go Industries

3.550,00 lei
Vezi detalii

Praguri laterale Jeep Wrangler JK 4 usi – Go Industries

2.219,00 lei
Vezi detalii

Suport roata de rezerva Go Industries – Jeep Wrangler JK

795,00 lei
Vezi detalii

Go Industries, Inc. a fost fondata in 1978 de dl R. Orth care a vazut nevoia lucratorilor de a proteja hayonurile camioanelor lor. Go Industries a intrat pe piata cu primul lor produs, un protector de hayon.

Go Industries a extins in curand linia de produse pentru a include si alte accesorii functionale, cum ar fi grila de garda, sine bena si rack-uri pentru luneta.

La mijlocul anilor 1980, Go Industries s-a mutat la locatia sa actuala. Cateva expansiuni mai tarziu, Go acum are doua facilitati de productie si un centru de distributie.

O fabrica de productie si centrul de distributie si birourile sunt situate in Richardson, Texas, iar celalalt centru de productie este situat in Clifton, Texas.

Produsele de astazi sunt fabricate in fabrici de ultima ora, utilizand echipamente de productie controlate de calculator si masini de sudare robotizate. Toate produsele sunt sustinute de o garantie a companiei Go Industries.

Astazi, Go Industries „produce o gama larga de produse pentru pickup-uri, inclusiv:

Big Tex Grille Guard, lider in industria grilelor cromate de 5 centimetri. Designul sau unic, sudurile exterioare intenste si marimea au ca rezultat o protectie a grilei care nu se va indoi sau va vibra cand este in uz.

Toate aplicatiile includ instalare usoara, fara burghiu, montare pe cadru si pastrarea carligelelor de remorcare pentru toate aplicatiile.

Rancher Grille Guard este construit pentru o protectie totala oriunde ati merge. Uneori va duceti vehiculele unde aveti nevoie de o protectie suplimentara impotriva resturilor de pe sosea si din in off-road. Aceasta protectie dintr-o singura bucata, complet sudata, asigura protectia maxima a capatului din fata.

Sistemul de prindere Grille Guard este proiectat pentru durabilitate marita si ofera o baza pentru alte optiuni. Aceasta protectie modulara a grilajului poate fi utilizata singura pentru o protectie frontala serioasa sau puteti adauga protectie buruieni pentru a proteja zona farurilor si un suport de troliu conceput pentru a indeplini cerintele troliului dumneavoastra.

Pro Series – Inlocuitorul barii pentru troliu este o singura bucata, complet sudata, realizata pentru utilizare pe sosea sau offroad. Partea exterioara a barei de protectie este construita din otel neted, sectiunea centrala si placa de alunecare sunt realizate din otel cu greutate redusa de 6mm.

Suporturile sunt realizate cu material gros de 8mm. Folosim tevi care includ patru suporti  proiectoare de pana la 150mm, aceasta unitate fiind dotata cu brate de montare grele pentru o rezistenta sporita, ofera o instalare usoara, fara efort, fara probleme.

Aceasta va acomoda toate marcile de trolii si carlige de remorcare. Finisajul in camp electrostatic este in vopsea neagra  texturata care ofera o rezistenta suplimentara la zgarieturi. Ofera cea mai mare garda la sol fata de alte marci.

Pentru a finaliza linia de protectie a grilajului, se afla grila Grille Shield din otel inoxidabil si grila de protectie modulara Knockdown. Alte accesorii pentru camionete includ sase stiluri de rack-uri pentru luneta, patru stiluri de haioane pentru o mai buna circulatie a aerului, trei stiluri de sine pentru bena; protectii praguri, aparatoare de noroi si accesorii pentru noroi, simulatoare Dual, bare de lumina, Sport Bars (praguri) si nou pentru 2008 sunt Rancher Rugged Steps  si TailGuard Bed Extender.