Cine suntem?

Best Ride SRL este o companie inregistratra in Romania avand sediul in Bucuresti, Strada Oltului, Nr. 12b, Sector 5, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5598/2009, avand Codul de indentificare fiscala RO24304287.
Datele cu character pensonal pe care le prelucram

Colectam urmatoarele date personale de la dvs:

Nume si prenume
Email
Numar de telefon
Adresa de facturare
Detalii de facturare si plata

De ce avem nevoie de aceste date?

Avem nevoie de datele dvs. Personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Comenzi Online

Nume si prenume – folosim numele si prenumele pentru procesarea comenzii, facturare si livrarea produselor comandate
Email – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs.
Numar de telefon – folosim numaraul de telefon pentru a va contacta in cazul unor probleme sau pentru alte detalii informative privind comanda dumneavoastra
Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura

Suport

Num si prenume avem nevoie de aceste date pentru a va indentifica
Emai – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva problema
Număr de telefon – va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme

Functionalitatea Site-ului

Adresa IP, Browserul folosit si Limba utlilizari site-ului – pentru filtrarea si detectarea atacurilor din internet

Cu consimtamantul dumneavoastra, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu character personal Newsletter BestRide

Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica in mod personal
Email – avem nevoie de aceste informatii pentru a va timite newsletter-ul

Comportamente Online

Datele dvs personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies. Va rugam consultati descrierea acestor parteneri in aceasta pagina Politica Cookies

Alte scopuri

de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
folosirea postei electronice (SMS)

Ce facem cu ele ?

Datele dvs personale sunt prelucrate in cadrul companiei Best Ride SRL. Gazduirea si stocare datelor dumneavoastra are loc la ROMARG. Datele dvs personale pentru newsletter vor fi incarcate in MailChimp, care va actiona ca un imputernicit pentru Best Ride SRL.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitate sunt:

MobilPay – Furnizori servicii de plata online

Google Analytics – Furnizor analiza traffic site

Fan curier – Furnizor servicii de curierat

Smartbill – Furnizor servicii de contabilitate / facturare
Cat timp pastram datele cu character persnaol ?

Pentru Newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu character personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra vor fi distruse ireversibil

Pentru comenzile din BestRide datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

Alte informatii

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Best Ride SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazut mai sus.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Care sunt drepturile dvs?

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la [email protected]