Capitonaj bena Ford Ranger 2016 – 2019, BEDRUG

2.999,00 lei
Adaugă în coș

Capitonaj bena Toyota Hilux 2015 – 2019, BEDRUG

2.999,00 lei
Vezi detalii

BedRug este bine cunoscut pe piața produselor auto aftermarket, un nume sinonim cu înaltă calitate și inovație.

Situat în Madison, Tennessee, BedRug a început ca producător de compozite de spumă TPO. Spumele TPO oferă o gamă largă de atribute de performanță – de la moliciune și flexibilitate la stabilitate termică – este o construcție cu celule închise, care nu va absorbi umezeala și este similară cu spuma folosită în vestele de salvare. Poate fi fabricat într-o varietate de piese care sunt potrivite pentru aplicații exterioare. Cel mai important, poate fi laminat pe alte substraturi – iar în cazul BedRug, aceste materiale suplimentare includ „covorul” nețesut din plastic 100% polipropilenă și compozitul TPO care creează BedTred.

BedRug este certificat atât ISO 9001, cât și TS 16949. Certificarea TS16949 necesită finalizarea cu succes a auditurilor la fața locului efectuate de registratori independenți terți, care confirmă conformitatea cu standardele ISO 9001, în plus față de standardele riguroase de calitate ale producătorilor de automobile OEM. Acest lucru asigură că produsele de înaltă calitate sunt fabricate în conformitate cu specificațiile stricte ale produsului, oferind o satisfacție ridicată a clienților.

BedRug este sigur pentru mediu – produsele BedRug sunt fabricate dintr-un compozit reciclabil TPO/polipropilenă. Toate materialele de polipropilenă inutilizabile sunt reciclate în pelete și utilizate într-o mare varietate de bunuri de larg consum. În plus, produsele BedRug nu conțin substanțe interzise sau declarabile din Lista Globală a Substanțelor Declarabile Auto (GADSL).

BedRug a fost achiziționat de Truck Hero, Inc. în 2009.

Certificare
Certificarea ISO9001 primită pe 5 ianuarie 2010. ISO 9001 urmărește să ofere un standard recunoscut internațional pentru un sistem de management al calității (SMC) folosind o abordare de îmbunătățire continuă și ia în considerare nevoile și așteptările clienților.

Certificare TS 16949 primită pe 5 ianuarie 2010. TS 16949 conține toate cerințele ISO 9001 plus câteva cerințe suplimentare specifice pentru industria auto