Marca
Model
An
Afișează 40 din 98 articole văzute

Atunci cand caucicurile nu mai fac fata situatiilor din teren, troliul se dovedeste a fi cel mai de nadejde prieten. In gama de trolii comercializata se regasesc atat trolii de buget cat si trolii de inalta performanta de la producatori renumiti precum : Lift Winch, Super Winch, Warn, Smittybilt, IronMan 4x4. Plaja de putere acoperita este de 6000 lbs, 8500 lbs, 9500 lbs, 10000 lbs, 12000 lbs, 13000 lbs, 15000 lbs, 16800 lbs, 18000lbs, voltaj 12V – 24V, cu cablu de otel sau plasma si telecomanda pe fir sau wireless, putand fi folosite atat in off-road, competitii 4x4 sau platforme auto. Achizitionarea unui troliu se poate face si in rate fara dobanda direct pe site.

Cum se intretine?

Pune piesele troliului in miscare - Nu este necesar sa ramai inpotmolit insa, daca troliul nu este folosit de cateva luni este bine sa ii puneti putin piesele in miscare. Se desfasoara sufa si apoi o tragi la loc, acest lucru va face ca toate angrenajele sa fie in miscare ajutand la distribuirea lubrifierii.
Verifica sufa sau cablul de otel - Periodic este necesar sa verifici sufa sau cablul de otel, vezi daca exista daune. Plasma sintetica necesita o ingrijire ceva mai atenta (este indicat sa o speli).

Recomandari

Pentru a "mari" puterea unui troliu poti folosi scripeti folosind mai multe puncte de acorare.
Un kit de accesorii recuperare este bine-venit, contine accesorii esentiale precum : ocheti, sufe tractare, manusi, scripeti
O baterie in plus cu sistem de gestiune pentru 2 baterii este un plus pentru autovehiculul tau (una pentru autovehicul si cealalta pentru baterie).
In cazul cablului de otel foloseste "Husa de protecte la rupera cablului" incercand sa diminuati socul cablului cand se rupe.
Pentru a usura greutatea troliului poti ilocui cablul de otel cu sufa sintetica.
Utilizeaza troliul cu motorul pornit.