Bare Transversale Volvo 960 [1991-1998] Omtec Aluminiu – Negru

SKU: 9696929MB-VO90

375,00 lei

5 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

103.97 Lei x 4 rate

Livrare rapida
Bucura-te de livrare rapida, la costuri fixe de transport, oriunde in Romania
Montaj autorizat
Iti punem la dispozitie service specializat 4x4, offroad, overlanding, autorizat R.A.R. in vederea montarii produselor.
Rate 0% dobanda
Beneficiaza de pana la 12 rate lunare cu ajutorul cardurilor speciale de rate cu 0% dobanda.
Inspirat de aventura
Inspirat din fapte reale, BestRide, te pregateste pentru fiecare aventura. Echipeaza-te cu ceea ce ai nevoie traieste amintiri de neuitat.

Descriere

Bare Transversale Volvo 960 [1991-1998] Omtec Aluminiu – Negru

Caracteristici: 

 • Confectionate din: Aluminiu
 • Model: Bold Bar V1
 • Culoare: Negru
 • Instalare usoara / Plug and play
 • Nu necesita taiere/gaurire pentru instalare
 • Rezistente la coroziune și zgarieturi
 • Potrivit pentru portbagaj, suporti biciclete, cutii bagaje si alte accesorii
 • Capacitate maxima admisibila: 75 kg
 • Dedicat:  Volvo 960 [1991-1998]

 Kit-ul contine:

 • Set 2 bare din aluminiu
 • Set 4 butuci antifurt
 • Set 4 picioare/suporti prindere
 • Kit de montaj
 • Instructiuni montaj ilustrate

Material premium din Aluminiu

Barele Transversale Omtec sunt fabricate din aluminiu de inalta calitate, rezistente la coroziune si zgarieturi. Sistem de blocare avansat antifurt, detasabil si rezistent la apa.

Usor de instalat si demontat

 Montajul Barelor Transversale este foarte facil, intrucat kit-ul dispune de instructiuni de montaj si piesele necesare instalarii, astfel nu necesita taiere – gaurire pentru instalare. Pentru a utiliza barele transversale Omtec, masina dvs trebuie sa aiba bare longitudionale OE. Barele longitudioanele nu sunt incluse in kit.

Capacitate maxima admisibila

Barele transversale Omtec pot transporta greutate pana la 75 kg, atestat de TUV & ABE, certificand cea mai mare capacitate portabila de 75 kg, pe baza capacitatii medii de transport pe acoperis a vehiculelor.

Securitate

Butucii antifurt si cheile confectionate din materiale de inalta calitate, contribuie la securitatea anvansata impotriva furtului a Barelor Transversale Omtec.

Design

Datorita formei aerodinamice, barele transversale au o rezistenta la aer mai mica, reducand astfel zgomotul deranjant al vantului si consumul de combustibil al vehiculului dumneavoastra.

Avantaje: 

Bare transversale Volvo 960 [1991-1998] Omtec Carry Tec Aluminiu, ofera fundatia perfecta pentru instalarea echipamentelor de camping, a corturilor auto, portbagaje, bagaje, echipament de pescuit, biciclete, a placilor de snowboard, caiace, a canoelor dar si a altor accesorii pe acoperis.

Despre Omtec ?

Omtec coopereaza cu producatori de incredere din aproape fiecare continent pentru a furniza si satisface nevoile clientilor sai. Omtec este o companie orientata catre clienti care isi pune clientul pe primul loc, oferind servicii de asistenta post-cumparaturi de incredere. Pentru a dezvolta produse durabile si de cea mai buna calitate pentru vehiculele dumneavoastra, Omtec foloseste tehnologie de ultima generatie cu misiunea de a mentine aspectul, calitatea si functionalitatea impreuna.

 

Despre Brand

Compania Omtec, a intrat în industria accesoriilor auto sub numele de Omtec Auto Accessories în 1995, în Bursa, cu 14 angajați și 3 mașini, este mândră să dețină mii de game diferite de produse, cu structura sa pe 3 continente, în 2 fabrici pe o suprafață de 30.000 m², cu mai mult de 215 angajați. Compania Omtec, care combină cunoștințele tehnice, experiența și competențele cu infrastructura sa de producție, oferă accesoriile de interior și exterior de înaltă calitate pe care le produce către producătorii de automobile și industria de accesorii la prețuri competitive, având misiunea de a contribui la economia țării cu locurile de muncă pe care le oferă și produsele pe care le produce, continuă să opereze ca o organizație internațională inovatoare și lider în sectorul său. Astăzi, exportând în peste 50 de țări, continuă, de asemenea, să colaboreze cu filialele oficiale OEM. OMAC GmbH a fost înființată în 2006 pe o suprafață de 7.500 m² în Herne, Germania, iar OMAC USA Inc. a fost înființată în 2018 pe o suprafață de 5.500 m² în Houston, SUA. A reușit să devină un brand global cu sucursalele sale. “Suntem mândri să vă oferim cele mai bune produse la cele mai bune prețuri, cu principiul satisfacției clientului necondiționate, în materiale de înaltă calitate cum ar fi lemn, crom, aluminiu, ABS și carbon”. Producând produse speciale pentru peste 45 de mărci de mașini, permitem proprietarilor de mașini să-și personalizeze vehiculele cu produsele pe care le producem, făcându-i să se simtă diferiți și mai stilați. Îi facem să se simtă fericiți.

MISIUNEA OMTEC

Să fim o organizație internațională inovatoare și lider în industrie, care combină cunoștințele tehnice, experiența și competențele cu infrastructura sa de producție, oferă accesoriile de calitate pentru interiorul și exteriorul automobilelor pe care le produce la prețuri accesibile producătorilor de automobile și industriei de accesorii, și contribuie la economia țării cu locurile de muncă pe care le oferă și produsele pe care le produce.

VIZIUNEA OMTEC

Ajută șoferii să se simtă diferiți și mai fericiți permițându-le să-și personalizeze vehiculele cu produsele pe care le produce. Este luat ca exemplu cu abordarea sa de producție și serviciu. Conduce sectorul cu ideile și aplicațiile sale inovatoare. Și-a poziționat cu succes brandurile în 7 continente diferite. Este apreciat și preferat de părțile sale interesate. Își face angajații fericiți cu serviciile și oportunitățile pe care le oferă acestora. Oferă un mediu de lucru sigur și pașnic angajaților săi. A adoptat viziunea de a fi o organizație preferată pentru angajare.

POLITICA DE CALITATE

Se angajează să înțeleagă pe deplin cerințele clienților noștri și să le îndeplinească la timp, să ofere formare angajaților săi pentru managementul total al calității, să îmbunătățească constant conștientizarea calității, a mediului și siguranței muncii prin respectarea regulilor etice, să producă cele mai potrivite accesorii auto și să servească societatea noastră.

OMTEC in Romania si Bulgaria

In Romania si Bulgaria produsele Omtec sunt importtate si distribuite de Best Ride SRL

Specificatii

Greutate 5 kg
Brand

Recenzii