MRL AVM dedicat Suzuki Vitara dupa 89

SKU: AVM438

835,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

219.21 Lei x 4 rate

Livrare rapida
Bucura-te de livrare rapida, la costuri fixe de transport, oriunde in Romania
Montaj autorizat
Iti punem la dispozitie service specializat 4x4, offroad, overlanding, autorizat R.A.R. in vederea montarii produselor.
Rate 0% dobanda
Beneficiaza de pana la 12 rate lunare cu ajutorul cardurilor speciale de rate cu 0% dobanda.
Inspirat de aventura
Inspirat din fapte reale, BestRide, te pregateste pentru fiecare aventura. Echipeaza-te cu ceea ce ai nevoie traieste amintiri de neuitat.

Descriere

MRL AVM dedicat Suzuki Vitara dupa 89

AVM este lider la nivel mondial pentru productia de MRL-uri ( Mecanism de rulare libera). AVM produce MRL-uri pentru aproximativ toate marcile auto. Acesta cupleaza si decupleaza planetarelelor la rotile fata. MRL-ul este de un mare ajutor pentru vehiculele care nu au 4×4 permanent, acestea solicitand foarte mult transmisia cand se circula pe sosea. Decupland din 4×4 in 4×2 din levierul cutiei de transfer este o solutie incompleta, deoarecere rotile din fata angreneaza diferite componente ale trenului de rulare cum ar fi planetare, diferential fata si cardan fara, lucru care reprezinta un dezavantaj si care duce la uzura prematura a componentelor implicate.

Mrl-urile se impart in 2 categorii : Mrl-uri automate si cele Mrl-uri manuale.

MRL-ul permite decuplarea rotilor de la puntea fata de planetare, lucru care face ca rotile fata sa se invarta liber, fara a mai angrena tot ansamblul format din planetare-diferential-cardan fata. Alte avantaje ar fi uzura scazuta a pieselor, vibratii reduse semnificativ si o rezistenta la inaintare scazuta, din care rezulta si o economie de combustibil.

Toate componentele MRL-ului sunt executate cu precizie CNC si sunt tratate special pentru o rezistenta marita si pentru a rezista coroziunii. Vopseaua folosita este deasemenea rezistenta la coroziune.

Gama de produse AVM acopera majoritatea modelelor 4×4 si este lider la nivel mondial pentru echiparile aftermarket.

AVM este lider mondial in productia de MRL-uri, producand acest mecanism pentru aproape orice marca auto din lume. Pe langa modelele standard de MRL-uri, AVM produce si MRL-uri HP (High Performance) si XP (Extreme Performance) destinate competitiilor off road 4×4 si conditii extreme de drum.

Despre Brand

Fondat in 1957, AVM a fost activ in toti acesti ani in curs de dezvoltare, productie si comercializarea de Hub-Free Wheeling (Mecanism roata libera), aplicabil vehiculelor cu tracțiune integrală și vehiculelor utilitare sportive. Mecanism roata libera (cunoscute si sub denumirea de MRL sau Huburi de blocare) sunt dispozitive mecanice care deconecteaza rotile din fata de la trenul de rulare, cand nu este necesara o transmisie pe patru roti (o medie este de peste 95% din durata de viata a vehiculului). Se economisesc cantitati considerabile de combustibili, piese si anvelope, deoarece arborii de osie, diferentialele, articulatiile universale si C.D., arborii de antrenare etc. raman absolut nemiscati. Confortul la volan este de asemenea imbunatatit in 4x2, in timp ce capacitatile originale de tractiune cu 4 roti ale vehiculului raman neschimbate. Peste 80% din productia AVM este exportata in tari de pe toate continentele, servind atat clienti OEM, cat si aftermarket. Lucrand din spatii construite special in Cotia, São Paulo, Brazilia, AVM este dedicata in mod constant furnizarii pietei cu huburi de 'roata libera' la nivel global.
Compatibilitate auto
Marca Model Generatie
Marca Model Generatie
Suzuki Vitara (1988 - 1998)

Specificatii

Greutate 10 kg
Brand

Utilizare

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MRL AVM dedicat Suzuki Vitara dupa 89”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Etichete: , , , , , ,