Praguri Laterale Ford Kuga [20->] Omtec Faba

SKU: 2164FABA185

1.390,00 lei

3 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

358.25 Lei x 4 rate

Livrare rapida
Bucura-te de livrare rapida, la costuri fixe de transport, oriunde in Romania
Montaj autorizat
Iti punem la dispozitie service specializat 4x4, offroad, overlanding, autorizat R.A.R. in vederea montarii produselor.
Rate 0% dobanda
Beneficiaza de pana la 12 rate lunare cu ajutorul cardurilor speciale de rate cu 0% dobanda.
Inspirat de aventura
Inspirat din fapte reale, BestRide, te pregateste pentru fiecare aventura. Echipeaza-te cu ceea ce ai nevoie traieste amintiri de neuitat.

Descriere

Praguri Laterale Ford KUGA [20->] Omtec FABA

Caracteristici:  Praguri Laterale Ford KUGA [20->] Omtec FABA

 • Confectionate din duraluminiu
 • Ofera protectie suplimentara pentru autovehiculul dumneavoastra
 • Instalare usoara / Plug and play
 • Suportii solizi din otel cu grosime de 5mm
 • Culoare: Argintiu
 • Dedicat: Ford KUGA [20->]

 Kit-ul contine:

 • Un set de praguri laterale (stanga €“ dreapta)
 • Prinderile necesare montajului
 • Instructiuni montaj

Usor de montat

Montajul pragurilor este foarte facil intrucat kit-ul dispune de instructiuni de montaj si piesele necesare instalarii, astfel nefiind cazul de modificari suplimentare a autovehicului, pragurile se monteaza pe punctele sau prinderile deja existente pe sasiul / caroseria vehiculului dumneavoastra.

Protectie

Pragurile laterale ofera protectie usilor si panourilor laterale impotriva pietricelelor rezidurilor de asfalt si chiar a usilor masinilor din locurile de parcare inguste. Lucru cu atat mai important pe drumurile de pamant/macadam sau nepavate. Ori de pietrele de mari dimensiuni si bolovanii €œdesteleniti € de roti atunci cand acestea sunt de dimensiuni mai mari.

In plus pragurile sunt prevazute cu tehnologie antiderapare menite sa creasca aderenta, te pot scuti de accidente in cazul in care pe talpa incaltarilor este noroi zapada ulei etc. De asemenea poti sa-ti protejezi mocheta si covorasele din interior.

Rezistenta  

Pragurile laterale sunt confectionate din duraluminiu, facandu-le extrem de rezistente si durabile in timp avand capacitatea de a sustine o greautate mare, fiind proiectate pentru a sustine 200kg. Fabricate cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie (CNC €“ taiere cu laser) si a suportilor confectionati  din otel cu grosime de 5mm vopsiti electrostatic pentru rezistenta la coroziune special conceputi pentru   Ford KUGA [20->] pragurile laterale ARP sunt alegerea perfecta pentru o investitie de durata.

Informatii importante despre:  Praguri Laterale Ford KUGA [20->] Omtec FABA

Unele vehicule pot avea dopuri din plastic care acopera gaurile pentru montajul suportilor. Acestea vor trebui indepartate inainte de montarea pragurilor laterale.

 • Va rugam sa NU utilizati produse de curatare auto care contin substante chimice TFR (Traffic Film Remover) pe accesoriile metalice deoarece pot provoca coroziune. Curatarea pragurilor cu solutiile mentionate poate anula garantia acestora.
 • Va recomandam insistent sa examinati suruburile sau elemente de fixare la 7 zile de la instalarea initiala pentru a va asigura ca sunt stranse si sigure. Pentru siguranta dumneavoastra va recomandam sa inspectati toate piesele la fiecare 3-6 luni.

Despre Brand

Compania Omtec, a intrat în industria accesoriilor auto sub numele de Omtec Auto Accessories în 1995, în Bursa, cu 14 angajați și 3 mașini, este mândră să dețină mii de game diferite de produse, cu structura sa pe 3 continente, în 2 fabrici pe o suprafață de 30.000 m², cu mai mult de 215 angajați. Compania Omtec, care combină cunoștințele tehnice, experiența și competențele cu infrastructura sa de producție, oferă accesoriile de interior și exterior de înaltă calitate pe care le produce către producătorii de automobile și industria de accesorii la prețuri competitive, având misiunea de a contribui la economia țării cu locurile de muncă pe care le oferă și produsele pe care le produce, continuă să opereze ca o organizație internațională inovatoare și lider în sectorul său. Astăzi, exportând în peste 50 de țări, continuă, de asemenea, să colaboreze cu filialele oficiale OEM. OMAC GmbH a fost înființată în 2006 pe o suprafață de 7.500 m² în Herne, Germania, iar OMAC USA Inc. a fost înființată în 2018 pe o suprafață de 5.500 m² în Houston, SUA. A reușit să devină un brand global cu sucursalele sale. “Suntem mândri să vă oferim cele mai bune produse la cele mai bune prețuri, cu principiul satisfacției clientului necondiționate, în materiale de înaltă calitate cum ar fi lemn, crom, aluminiu, ABS și carbon”. Producând produse speciale pentru peste 45 de mărci de mașini, permitem proprietarilor de mașini să-și personalizeze vehiculele cu produsele pe care le producem, făcându-i să se simtă diferiți și mai stilați. Îi facem să se simtă fericiți.

MISIUNEA OMTEC

Să fim o organizație internațională inovatoare și lider în industrie, care combină cunoștințele tehnice, experiența și competențele cu infrastructura sa de producție, oferă accesoriile de calitate pentru interiorul și exteriorul automobilelor pe care le produce la prețuri accesibile producătorilor de automobile și industriei de accesorii, și contribuie la economia țării cu locurile de muncă pe care le oferă și produsele pe care le produce.

VIZIUNEA OMTEC

Ajută șoferii să se simtă diferiți și mai fericiți permițându-le să-și personalizeze vehiculele cu produsele pe care le produce. Este luat ca exemplu cu abordarea sa de producție și serviciu. Conduce sectorul cu ideile și aplicațiile sale inovatoare. Și-a poziționat cu succes brandurile în 7 continente diferite. Este apreciat și preferat de părțile sale interesate. Își face angajații fericiți cu serviciile și oportunitățile pe care le oferă acestora. Oferă un mediu de lucru sigur și pașnic angajaților săi. A adoptat viziunea de a fi o organizație preferată pentru angajare.

POLITICA DE CALITATE

Se angajează să înțeleagă pe deplin cerințele clienților noștri și să le îndeplinească la timp, să ofere formare angajaților săi pentru managementul total al calității, să îmbunătățească constant conștientizarea calității, a mediului și siguranței muncii prin respectarea regulilor etice, să producă cele mai potrivite accesorii auto și să servească societatea noastră.

OMTEC in Romania si Bulgaria

In Romania si Bulgaria produsele Omtec sunt importtate si distribuite de Best Ride SRL

Specificatii

Greutate 14 kg
Brand

Recenzii