Sufa protectie copac 8cm x 3m, 12T, T-Max

SKU: 9353731

180,00 lei

5 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

55.11 Lei x 4 rate

Livrare rapida
Bucura-te de livrare rapida, la costuri fixe de transport, oriunde in Romania
Montaj autorizat
Iti punem la dispozitie service specializat 4x4, offroad, overlanding, autorizat R.A.R. in vederea montarii produselor.
Rate 0% dobanda
Beneficiaza de pana la 12 rate lunare cu ajutorul cardurilor speciale de rate cu 0% dobanda.
Inspirat de aventura
Inspirat din fapte reale, BestRide, te pregateste pentru fiecare aventura. Echipeaza-te cu ceea ce ai nevoie traieste amintiri de neuitat.

Descriere

Accesoriile de recuperare ar trebui sa fie nelipsite din dotarea oricarei masini 4×4. O simpla iesire in off-road fara un minim de echipament se poate transforma foarte usor si repede intr-un pericol. Bestride dispune de o gama larga de produse care satisfac orice nevoie. Accesoriile de recuperare T-Max se ridica la asteptarile oricarui pasionat din domeniu: accesibile, puternice, sigure si cu un design atragator.

Specificatii:

  • Latime : 8cm
  • Lungime: 3m
  • Capacitate maxima: 12T
  • Elasticitate: 20%
  • Material: Nailon

De ce T-Max?

T-MAX (Hangzhou) Industrial Co este unul dintre cei mai importanți producători de trolii din lume pentru uz privat și comercial. Lider pe piața chineză, producătorul al cărui slogan, marcă înregistrată, este Maximum Off Road Recovery, comercializează 38% din producția sa anuală, cu o valoare de 50-100 milioane de dolari, pe piața americană.
Gama de produse include nu doar modele de trolii electrice și hidraulice din seriile 4×4 Off-Road, vehicule comerciale și ATV & utilitare. Sau aplicațiile acestora pentru vehicule de intervenție, stingerea incendiilor sau militare, folosite de fotțele armate din China, Israel și până în Indonezia sau Malaysia.
T-MAX (Hangzhou) Industrial Co produce praguri, inclusiv cu acționare electrică, dar și accesorii pentru off-roader-ii dedicați. Și oferă, între altele, compresoare, cricuri, kituri de reparare a anvelopelor și sisteme de baterii duale. Ca și alte accesorii de recuperare, de la cabluri heavy și cinetice, din fibre Dyneema®️, la scripeți și carlige de troliu. Nu lipsesc din ofertă nici seturile de scule pentru aventură sau canistrele super-securizate, cu certificare NATO.
T-MAX (Hangzhou) Industrial Co deține certificarea ISO / TS16949: 2002 a sistemului de management al calității. Iar produsele destinate Bătrânului Continent au aprobarea necesară pentru distribuție și utilizare în Uniunea Europeană.

Despre Brand

T-MAX (Hangzhou) Industrial Co este unul dintre cei mai importanți producători de trolii din lume pentru uz privat și comercial. În plină expansiune pe noi piețe urmează să fie comercializat în România și Sud-Estul Europei prin Best Ride. Sloganul T-MAX (Hangzhou) Industrial Co este Maximum Off Road Recovery. Și își găsește acoperire într-o gamă largă de produse. Trolii electrice și hidraulice din seriile 4×4 Off-Road, vehicule comerciale și ATV & utilitare. De la ”electricele” de 1.100 kg (2.500 pound), la cele electrice și hidraulice de 8.400 kg (18.500 pound), pentru camioane, T-MAX oferă un portofoliu de produse extrem de cuprinzător. În plus, T-MAX produce praguri, inclusiv cu acționare electrică, dar și accesorii pentru off-roader-ii dedicați. Și oferă, între altele, compresoare, cricuri, kituri de reparare a anvelopelor și sisteme de baterii duale. Ca și alte accesorii de recuperare, precum cabluri heavy și cinetice, scripeți și carlige, precum și seturi de accesorii pentru recuperare. Demn de precizat este faptul că în cazul cablurilor folosește fibrele Dyneema®. T-MAX este producător certificat de cabluri din fibre Dyneema® de către grupul chimic olandez Royal DSM, proprietarul mărcii.
Dezvoltare și producție
T-MAX (HangZhou) Industrial Co. beneficiază de autorizarea guvernului chinez pentru operarea activității în ”zona de înaltă tehnologie” din provincia Zhejiang. Una care este o replică pentru Silicon Valley. Compania s-a impus drept cel mai important producător chinez de trolii. Iar faptul că 38% din producția sa anuală, cu o valoare de 50-100 milioane de dolari, ajunge pe piața americană, este relevant în ceea ce privește calitatea produselor. În plus, există o echipă specială de dezvoltare. Aceasta include 20% din personalul de înaltă calificare. Și este condusă de un staff compus din 2 profesori universitari, un doctor în tehnologie și 6 deținători de master în diverse specialități. Sarcina acestora este de a oferi minimum 3 propuneri de produse noi pe an, care sunt supuse ”examenului” consumatorilor înainte de a ajunge la vânzare.
Certificări de calitate și aplicații inclusiv în domeniul militar
Dezvoltarea și producția se realizează în conformitate cu standardele internaționale și criteriile de calitate. Am amintit deja despre certificarea pentru fibrele Dyneema®. Tabloul este completat de cele 9 patente de invenții. Plus alte 25 de coparticipare la astfel de patente. De asemenea, T-MAX deține certificarea ISO / TS16949: 2002 a sistemului de management al calității. Iar produsele destinate Bătrânului Continent au aprobarea necesară pentru distribuție și utilizare în Uniunea Europeană. Lucrurile nu se opresc aici. Troliile T-MAX sunt utilizate de guverne din întreaga lume în operațiuni legate de infrastructură, situații de urgență și stingerea incendiilor, sau telecomunicații. Dar, în egală măsură, echipează și vehicule militare, existând contracte cu forțele armate din China și Israel, până la Indonezia și Malaysia. Nu în ultimul rând, T-MAX produce și canistre care au primit omologare NATO, fiind folosite de forțele armate ale alianței.
Maximum Off Road Recovery™
Sloganul Maximum Off Road Recovery beneficiază de înregistrare de marcă. Iar acesta se reflectă în fiecare produs, care este inspectat de la producție până la procedura de expediere. Respectând normele ISO 9001, evident, există garanția unui sistem de control al calității la cel mai înalt nivel. Principiul este valabil și pentru detaliile invizibile, ar fi acoperirile speciale ale frânghiilor și curelelor pentru o rezistență îmbunătățită la abraziune sau ca protecție pentru supraîncălzire. Toate componentele troliilor, pornind de la motor, prin ambreiaj cu roată liberă, frână, transmisie și modulul releu, sunt dezvoltate continuu. Obiectivele sunt acelea de a oferi mai multă putere, durată de viață mai lungă, reducerea riscului de defecțiuni și consum mai mic de energie.

Specificatii

Greutate 1 kg
Brand

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sufa protectie copac 8cm x 3m, 12T, T-Max”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Etichete: , , , , , ,